Finale wedstrijd Athletic Champs Weert

Terwijl Deurne op 10 september in sportieve rep en roer was voor de Scholierenloop en halve marathon, vond in Weert  de afsluiting van het Athletic Champs seizoen plaats. Het weer was prima en in de vroege ochtend vertrokken 11 pupillen om te strijd aan te gaan met hun leeftijdsgenoten.

De LGD werd bij de A-pupillen vertegenwoordigd door Max van de Vondervoort, Wouter Knijnenburg, Ivar van den Hurk en Rens Vermazeren. Er werd hard gewerkt in Weert, met Rens voorop in de strijd. Deze bikkel is niet de meest technische atleet, maar sport met enorme strijd en passie. Elke wedstrijd weer blijven knokken om elk beetje hoger, verder, sneller uit zichzelf te halen. En het werken loont. Beetje bij beetje komt de techniek, de souplesse. Het resulteerde in Weert in een prachtig PR bij het slingeren. Samen met de atleten van ’t Jaspersport behaalde het team een 4e plaats in de poule.

Het team met B/C pupillen bestond allemaal uit top-talenten. Dorinda Welten, Kirsten van den Hurk, Thijs Mennen, Myka Kuijpers, Renske Mennen, Zoey van Lieshout en Eline Bartels streden samen met ATV Venray op diverse onderdelen voor een podiumplek. En dat lukte. Mede door een prachtig PR van Dorinda bij het medicienbalstoten eindigde het team op de 1e plaats! Het was het debuut van Eline en wat voor één: 4 prachtige PR’s en een 1e team-plek. Wat wil je nog meer.

Het was een prachtige afsluiting van een heerlijk Athletic Champs seizoen. Op naar het cross-seizoen!

Klik hier voor enkele foto’s