Knappe prestaties van onze AV-LGD pupillen!

Op zondag 12 maart was naast de indoor wedstrijd in Dortmund nog een indoor wedstrijd, in het Omni sportcentrum in Apeldoorn bij AV ’34. Renske Mennen (C pupil) en Myka Kuijpers (B pupil) deden hier aan mee. Met ruim 600 deelnemers in het prachtige indoor stadion in Apeldoorn was het een indrukwekkende dag. Myka en Renske keken hun ogen uit: veel supporters op de tribunes, net zo veel kinderen in de grote hal. Voor beide atleetjes stond er een kleine Meerkamp op het programma. Renske startte de dag met een top-prestatie op de 600m. Ze liep met een tijd van 2:37,87 ruim 5 seconden onder het clubrecord van Renate Meijer. Vervolgens stonden het verspringen, hoogspringen en de 40m sprint op het programma. Myka liep naar een prachtig persoonlijk record op de 600m in een tijd van 2:13,89. Hij ging voor het clubrecord van Stan van Helmond, maar dat bleek nog net iets te hoog gegrepen. Na de 600 meter kwamen de onderdelen verspringen, kogelstoten en ook de 40m sprint aan bod.

Uiteindelijk waren Renske en Myka zeer tevreden na een sportdag in dit fantastische stadion in Apeldoorn. Om met de woorden van beide atleten af te sluiten: het was supergaaf!

Daarnaast een prestatie die zeker vermeldenswaardig is, is die van Kirsten van den Hurk. Zij is namelijk eerste geworden in de Geert Peeters crosscompetitie van AV ’78 Oss. Van de 6 wedstrijden heeft ze er 4 meegelopen en deze ook alle 4 gewonnen. Een superprestatie dus! Gefeliciteerd met dit mooie resultaat!