Koppel Oliebollencross

Zaterdag 30 december 2017, aanvang: 09.00 uur

Winnende koppels van de koppeloliebollencross van vorig jaar!

Na het geweldige succes van voorgaand jaar, wordt dit jaar voor de vijfde keer de koppel oliebollencross georganiseerd!

Alle leden, dus recreatieve en sportieve hardlopers, wandelaars en natuurlijk de jeugdleden van AV-LGD, zijn van harte welkom!

De deelnemers bij de start van de koppeloliebollencross

Voor de hardlopers geldt dat in duo’s het parcours zal worden afgelegd, waarbij samenwerking, coaching en team spirit van cruciaal belang zijn! De wandelaars maken een wandeling door het winters gekleurde Zandbos. Na afloop kan er gezellig worden nagepraat onder het genot van een drankje en een of meerdere oliebollen.

Wanneer?Zaterdag 30 december 2017
Hoe laat?Vanaf 09.00 uur inschrijven, loting om 10.00 uur en start
Koppelcross om 10.30 uur. Voor de lopers bestaat er de mogelijkheid voor een gezamenlijke warming up. Deze vangt aan om 9.30 uur. De wandelaars zullen om 10.00 uur van start gaan.
Waar?In het Zandbos (verzamelen bij de bosschuur)
Wat staat voorop??GEZELLIGHEID!
Kosten?Gratis
Iets vergeten?Daarnaast kunnen alle leden van de AV-LGD een vriend, familielid of kennis meenemen om de teamspirit en gezelligheid bij AV-LGD te ervaren.
Ook belangrijk! Gezelligheid staat voorop!

Tot zaterdag 30 december!!

Deelnemers aan de koppeloliebollencross.