Rabobank Clubkas Campagne 2017; mooi bedrag voor voor AV-LGD !

Rabobank Peelland Zuid stelt jaarlijks een deel van haar winst beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven via de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de Rabobank beslissen naar welke verenigingen deze bijdrage toe gaat. In april hebben leden kunnen stemmen op hun favoriete clubs.

Op zondag 7 mei zijn de resultaten voor de Deurnese verenigingen gepresenteerd. Als AV-LGD presteerden we het om 348 stemmen te verzamelen. In vergelijking met voorgaande jaren wat minder stemmen, maar het is moeilijk om dit te vergelijken. Toen mocht er nog maximaal 2 keer op een vereniging worden gestemd, nu maar één keer. Met een stemwaarde van ruim € 3,87 per stem, leverde dit onze vereniging toch een mooie cheque op van € 1347,-. Binnenkort wordt nog gecommuniceerd hoe we dit bedrag binnen de vereniging willen gaan inzetten.

Een mooie prestatie dank zij alle leden die hebben gestemd en tevens hun buren, familie en kennissen hebben aangespoord om ook op AV-LGD te stemmen. Iedereen bedankt daarvoor. We hebben al weer ideeën voor de promotie volgend jaar. Heb je een bankrekening of spaarrekening bij Rabobank Peelland Zuid en ben je nog geen lid van Rabobank, vraag dan dit lidmaatschap zo snel mogelijk aan. Dit kan online, het is gratis en geeft je de gelegenheid om volgend jaar ook je stem op AV-LGD uit te brengen bij de Rabobank Clubkas Campagne. Bij een en/of rekening kunnen beide partners afzonderlijk lid worden, dus een dubbel aantal stemmen uitbrengen.

Koen van Kessel, Arno Hendrix en Roland van den Bogaard