Atletiek Vereniging
Lopersgroep Deurne

Notes

• Vanaf vanavond (21-10) start, voortaan iedere donderdagavond, de seniorenbaantraining, om 19:15 uur.
    Vanaf 19:00 mag je op de baan inlopen, eerder inlopen mag ook, vanaf 18:45 uur, verplicht buiten de baan, de baan is tot 19:00 uur gereserveerd voor de jeugd.

• Maandag 25 oktober is het weer trainen vanaf Restaurant Bospark de Bikkels, Biesdeel 4 te Vlierden. Tijd: 09:30-11:00 uur.

• De KWBN gaat een tweedaagse cursus organiseren voor assistent- trainer Wandelsport ( niveau 2) op ons eigen terrein bij de Djump.
    Deze wordt gehouden op zaterdag 20 november en zaterdag 15 januari en er zijn geen kosten aan verbonden.
    Heb je interesse , meld je dan aan bij de bond tnv. d.vantilburg@kwbn.nl of bij José Spijkers (j.spijkers45@upcmail.nl) Let wel er kunnen maximaal 16 personen deelnemen en er zijn ook deelnemers van buiten onze vereniging en vol is vol.