Donderdag 25 mei 2017 de 35e gebr.Swinkels Dreefloop

De Deurnese atletiekvereniging AV-LGD organiseert op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei 2017 voor de 35e keer de Dreefloop. De verwachting van de organisatie is dat er op Hemelvaartsdag een behoorlijk aantal deelnemers aan de start zal staan. Deze wegwedstrijd heeft in de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd, mede door het leuke parcours en de zeer gezellige entourage. Gezelligheid en laagdrempeligheid staat voorop en iedereen kan deelnemen. De toegang voor het publiek is gratis.

Programma

Het programma start om 11.00 uur met de 5, 10 en 15 km trimlopen en de Atletiekunie 15 km wegwedstrijd voor licentiehouders. Zowel trimmers als licentiehouders kunnen tot 22 mei 2017 voorinschrijven via www.inschrijven.nl of per email via wedstrijdsecretariaat@av-lgd.nl. Na-inschrijving op de wedstrijddag is ter plaatse tot 10.45 uur mogelijk. Het inschrijfgeld bedraagt voor alle wedstrijden € 6,- bij voorinschrijving en € 8,- bij inschrijving op de wedstrijddag. Bij de trimmers mannen en vrouwen zijn er prijzen in natura op de 5, 10 en 15 km. Bij de 15 km Atletiekunie wedstrijd zijn er voor de eerste drie aankomende geldprijzen in de categorieën Msen – M40 – M50 – M60  – M70 – Vsen – V35 – V45. De prijsuitreiking is om 12.30 uur voor de 5 en 10 km trimlopen en om 13.00 uur voor de deelnemers aan de 15 km. Deze zullen plaatsvinden in of bij de kantine op sportpark De Djump.

 

Parcours

De start en finish zijn ook ditmaal op de atletiekbaan De Djump aan de Vloeieindsedreef 13 in de St. Jozefparochie in Deurne. Richting naar het parcours: volg de borden St. Jozefparochie en atletiekbaan. Het parcours wordt naar gelang de te lopen afstand een, twee of driemaal afgelegd.De verzorging bestaat uit een verfrissingspost bij elke ronde. Ook de EHBO is stand-by. Ruime kleed-, douche- en parkeergelegenheid is beschikbaar.