Athletic Champs Venray 2 juli 2017

BC/mini pupillen

In Venray stond weer een heerlijke wedstrijd te wachten met als onderdelen: team-estafette, 40m sprint, 40m horden, slingeren, vortex, hurkhoog en zoals gebruikelijk werd afgesloten met het meters maken. De BC/Minipupillen waren met 6 atleten vertegenwoordigd in Venray.

Dorinda Welten, Kasper van Helmond, Kirsten van den Hurk, Linus van Hout, Renske Mennen en Thijs Mennen vormden samen met 3 atleten van ’t Jasper sport een prachtig team. Samen waren deze LGD-ers goed voor maar liefst 12 persoonlijke records. Uitschieters daarbij waren Linus van Hout en Renske Mennen, beiden met 3 PR’s.

Uiteindelijk eindigde het team op een prachtige 2e plek!

A-pupillen

Voor de A-pupillen stonden er eveneens 6 onderdelen op het programma. Na de team-estafette volgden het kogelstoten, hoogspringen, 60m horden, polstokverspringen en vortexwerpen om ten slotte af te sluiten met het meters maken. Ook de A-pupillen vormden een combinatie-team, samen met 2 atleten van Atletiek Leudal.

LGD werd vertegenwoordigd door Anne de Vries, Evanna Welten, Fiene  van Helmond, Ivar van den Hurk, Rens Vermazeren en Wouter Knijnenburg. De LGD-pupillen werkten flink aan het scherper zetten van de PR’s. Er werden er 9 verbroken, waarin Ivar van den Hurk het grootste aandeel had met maar liefst 3 PR’s, gevolgd door Rens Vermazeren met 2 mooie PR’s.

Het leverde het team een geweldige 2e plek op. Goed gedaan!


tekst: Ard Kuijpers – foto’s: Sven van den Hurk