AV-LGD 10 km en halve marathon solo challenge!

Als gevolg van het Corona virus zien we helaas alle sportieve evenementen van de kalender verdwijnen. Erg jammer voor iedereen die sportief of recreatief een 5, 10 km of (halve) marathon zou gaan lopen. Maar niet getreurd.

Want we hebben de AV-LGD solo challenges nog! Een leuke en sportieve hardloopuitdaging die Coronaproof is. Inmiddels hebben we al verschillende segmenten en afstanden gehad en we gaan weer door met de volgende. Dit keer maken we een klein uitstapje naar de gemeente Horst aan de Maas, want we gaan voor een AV-LGD 10 km en halve marathon solo challenge naar het schilderachtige en schitterende Griendtsveen. Zowel de 10 km (https://www.strava.com/segments/26096024) als halve marathon (https://www.strava.com/segments/26098617) voert ons door de schitterende en natuurrijke omgeving van de Peel. Een verkeersluwe route die volledig is uitgepijld.

Deelname is mogelijk voor iedereen en gaat heel eenvoudig! Je hoeft je enkel als lid van de AV-LGD club te registeren op Strava. De solo challenge loopt van maandag 19 oktober t/m zondag 15 november. In deze periode mag je zo veel pogingen wagen als je zelf wilt.

Belangrijk om te vermelden is dat gelopen tijden uit het verleden niet meetellen. Enkel updates in bovengenoemde periode worden meegenomen in het klassement.

Uiteraard hebben we ook weer een aantal mooie prijzen beschikbaar! Voor de winnaars van de segmenten liggen waardebonnen van Het Loopcentrum klaar ter waarde van € 50, te besteden bij aankoop van hardloopschoenen. Voor de nummer twee is er een waardebon van € 40 en voor de nummer drie € 30. Daarnaast worden onder alle deelnemers een aantal hardloopshirts. Oftewel, ga de challenge aan! 

Voor het AV-LGD 10 km solo challenge parcours, zie: https://www.strava.com/segments/26096024

Voor het AV-LGD halve marathon solo challenge parcours, zie: https://www.strava.com/segments/26098617