AV LGD viert 40 jaar jubileum.

Atletiekvereniging AV-LGD bestaat 40 jaar en heeft dit in het afgelopen jaar gevierd met diverse activiteiten. Voor jong en oud, atleten, wandelaars en vrijwilligers heeft de vereniging mooie evenementen georganiseerd, waar met veel plezier aan is deelgenomen.

Precies veertig jaar na de oprichtingsdatum heeft AV-LGD dit jubileum een extra feestelijk tintje gegeven. Zondag 20 november was er voor de wandelaars een tocht van 5 km in het Zandbos. De atleten namen in het Zandbos deel aan een koppelcross, waarbij een volwassene en een jeugdlid aan elkaar werden gekoppeld. Elk koppel liep in estafettevorm om beurten vijf maal een ronde van 500 m. en 1000 m.

Na dit actieve gedeelte was iedereen uitgenodigd om bij Green Valley Estate de jubilarissen van de vereniging in het zonnetje te zetten. Onder belangstelling van 150 leden en familie heette voorzitter Koen van Kessel allen welkom. Na een korte terugblik volgde een woord van dank aan de twee oprichters Tonny van Berlo en Cor Madou. Zij hebben in 1982 met Lopersgroep Deurne de basis gelegd voor een mooie atletiekvereniging in Deurne. Onder bezielende leiding van Tonny hebben veel vrijwilligers een enorme bijdrage geleverd aan deze bloeiende vereniging.

Jubilarissen van links naar rechts Mart van Dam, Wim van Goch, Harrie van den Elsen, Edy Lenssen. Uiterst recht staat Rob van Berlo namens oprichter Tonny van Berlo. Op de foto ontbreken Johnny Vrijnsen en Cor Madou

AV-LGD telt 5 leden die vanaf het eerste uur betrokken zijn bij de vereniging: Mart van Dam, Harrie van den Elsen, Wim van Goch, Edy Lenssen en Johnny Vrijnsen. Zij zijn hiervoor in het zonnetje gezet met een bos bloemen. Tevens zijn aan hen de eerste exemplaren van het jubileumboek “ATLETIEKVERENIGING LOPERSGROEP DEURNE 40 JAAR” uitgereikt.

Het jubileumboek geeft in woord en beeld de geschiedenis van de vereniging weer. Alle leden en sponsoren hebben een exemplaar ontvangen. Er is nog een beperkt aantal boeken beschikbaar voor oud-leden, zolang de voorraad strekt.  Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden via jubileumboek@kpnmail.nl