AV-LGD Zandboscross solo challenge van start!

De Zandboscross is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie. Het is voor velen één van of misschien wel de mooiste crosswedstrijd van het jaar! De zandboscross vindt plaats op drie verschillende rondes (wit, geel en blauw) in het Zandbos van Deurne en de scherprechter is natuurlijk de Zandbosheuvel. Dit jaar vanwege Corona helaas geen Zandboscross. Toch willen we de Zandboscross niet zonder slag of sloot voorbij laten gaan. Daarom gaan we voor de AV-LGD Zandboscross solo challenge! Een corona proof alternatief waarbij iedereen toch in de gelegenheid wordt gesteld om een sportieve uitdaging in de schitterende omgeving van het Zandbos aan te gaan!

Parcours
Het parcours van de Zandboscross solo challenges gaat uiteraard over de verschillende rondes van de Zandboscross. Elke ronde van de Zandboscross heeft een eigen segment en een eigen klassement. Iedereen mag uiteraard alle segmenten lopen.

Segment blauw = ronde van ongeveer 400 meter
Segment geel = ronde van ongeveer 900 meter
Segment wit = ronde van ongeveer 2.500 meter
Tussensegment wit = zandbosheuvel op en af 

Deelnemen en inschrijven
Deelname is mogelijk voor iedereen en gaat heel eenvoudig! Je hoeft je enkel als lid van de AV-LGD club te registeren op Strava. De solo challenge loopt van zondag 6 december tot en met donderdag 31 december. In deze periode mag je zo veel pogingen wagen als je zelf wil. Belangrijk om te vermelden is dat gelopen tijden uit het verleden niet meetellen. Enkel updates in bovengenoemde periode worden meegenomen in het klassement.

Uiteraard hebben we ook weer een aantal mooie prijzen beschikbaar! Voor de winnaars van de segmenten liggen waardebonnen van Het Loopcentrum klaar ter waarde van € 50, te besteden bij

 

aankoop van hardloopschoenen. Voor de nummer twee is er een waardebon van € 40 en voor de nummer drie € 30. Daarnaast worden onder alle deelnemers een aantal hardloopshirts verloot. Oftewel, ga de challenge aan! 

Mogelijkheid om AV-LGD een steuntje in de rug te geven!
Wij vinden het belangrijk dat iedereen die wil ook kan deelnemen aan de solo challenge. Je hoeft dus geen lid te zijn van AV-LGD en deelname is gratis!  Tegelijkertijd willen we alle deelnemers  (zowel eigen leden als niet-leden) in de gelegenheid stellen om eventueel vrijwillig een financiële bijdrage te doen. De opbrengst die hieruit volgt is voor AV-LGD een financieel steuntje in de rug in een toch wel moeilijke periode. Tegelijkertijd stelt dit AV-LGD in staat om naar de toekomst toe dit soort initiatieven te blijven organiseren. Nogmaals het is zeker geen verplichting, maar elke vrijwillige financiële bijdrage is welkom!
Een eventuele financiële bijdrage kan worden overgemaakt naar AV-LGD op rekening NL 24 RABO 0110 8173 70.