Binnenkort start een nieuwe hardloopcursus bij Lopersgroep Deurne.

Er zijn nog veel mensen die zouden willen starten met hardlopen, maar de drempel om te starten nog niet over zijn. Ze denken: “Dat kan ik niet, misschien krijg ik een blessure of ik heb er geen tijd voor”. Voor die mensen start er binnenkort weer de laagdrempelige cursus Start to Run.
Een looptraining in groepsverband, met loopmaatjes van hetzelfde niveau. Na een zeven weekse cursus kunnen deelnemers zo’n 25 minuten achter elkaar hardlopen in hun eigen tempo.  

Zaterdag 18 maart start op de atletiekbaan van AV-LGD aan de Vloeieindsedreef in Deurne een nieuwe cursus Start to Run. Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes doen samen op zaterdag een energieke training op de atletiekbaan. Samen werken ze toe naar de afsluitende ‘Start to Finish’ trainingsloop op de zevende zaterdag. Elke week een fitter gevoel en elke kilometer ook nog een flinke hoeveelheid calorieën verbranden. Wie heeft er nog een excuus om op de bank te blijven zitten? Ga mee naar buiten! Start to Run gaat op tientallen locaties in Nederland van start. Gedurende 7 weken is er een looptraining, ontwikkeld door de Atletiekunie, met professionele, persoonlijke begeleiding op het gebied van lopen, kleding en voeding. Wekelijks ontvang je een mail met daarin onder andere een audiocoach, artikelen en tips.

 Duizenden lopers zijn via Start to Run aan een veilige en gezonde hardloopcarrière begonnen. Het vormt een gezonde en veilige start, samen met loopmaatjes uit de eigen omgeving, onder begeleiding van deskundige en ervaren trainers van AV-LGD. Na afloop van de cursus wordt de deelnemers de mogelijkheid geboden om nog 4 weken gratis deel te nemen aan de reguliere AV-LGD-trainingen.

Meer informatie is te verkrijgen op hardlopen.nl/beginnen waar ook aangemeld kan worden of via www.av-lgd.nl.