Breng nu uw stem uit voor de Rabo Clubkas Campagne

De Rabo Clubkas Campagne is weer van start gegaan. Tussen 6 en 30 april kunt u stemmen en hopen wij dat u uw stem uitbrengt op de AV-LGD. Stemmen kan op:

www.mijnbankenik.nl/peellandzuid/clubkascampagne.

Per stemkaart is het mogelijk om 1 stem per vereniging uit te brengen met een totaal van 5 stemmen. Om deze 5 stemmen zo goed mogelijk te benutten, werken wij voor de Rabo Clubkas Campagne samen met 4 andere verenigingen. Dat zijn DZT62, MHC Deurne, KDO Deurne en sv Deurne. Dus wij vragen u om, naast de AV-LGD, op deze verenigingen te stemmen. Deze verenigingen zullen hetzelfde verzoek bij hun leden doen. Gezamenlijk worden we er hopelijk beter van. En natuurlijk laat deze samenwerking zien hoe sport verbindt en verbroedert!

Daarnaast komen we ook dit jaar weer met een extra actie voor onze actieve leden. Verzamel 10 onbenutte stemkaarten bij vrienden, familie en kennissen en lever deze in bij Arno, Roland of Koen. Bij inlevering van 10 stemkaarten krijg je het supergave AV-LGD wedstrijd shirt!

Dus kom in de actie! Alvast bedankt voor uw support!