Beste sponsoren,

De klok is verzet en de dagen worden langer. Een perfecte gelegenheid om ‘s avonds na het werk en in de weekenden sportief bezig te zijn. En wij bieden u een unieke kans, waarbij het sportieve aspect wordt gecombineerd met de perfecte gelegenheid om nader kennis te maken met andere bedrijven uit de omgeving!

Komende weken gaan we als AV-LGD een aantal zeer laagdrempelige business run trainingen organiseren. Er is geen basisconditie benodigd en iedereen kan deelnemen. We willen u laten ervaren hoe heerlijk lopen in teamverband kan zijn. En natuurlijk bestaat er de mogelijkheid om naar een doel toe te werken. Dit bij de schitterende 5 km DSD business run tijdens de avondloop op zaterdag 1 juli 2017 en de 5 en 10 km Rabobank business run tijdens de centrumlopen op zondag 10 september 2017.

Is uw interesse gewekt? Twijfel dan niet en geef u op! Deelname is gratis, terwijl succes en plezier zijn gegarandeerd. Vul het inschrijfformulier voor het business run trainingsprogramma in en verzeker u van deelname.

Hopelijk zien we u met een aantal collega’s op de eerste business run training van woensdag 19 april.

Met sportieve groet,

Organisatie business run trainingsprogramma