De koppelcross en de wandeling fundraising voor Usher

Het is al gezellig druk op zondag morgen 13 maart 2022 in het Zandbos bij de bosschuur om 9.30 uur. De voorinschrijving voor de koppelcross is al gestart. Het parcours leek opgebouwd en klaar voor de deelnemers van de koppelcross. De hardlopers klaar voor een rondje inlopen.

De wandelaars staan verspreid over het terrein. Ieder alvast opzoek naar een gezellig wandelmaatje of gewoon even bijkletsen met bekenden.

Je donatie kun je al binnen kwijt in de Boschuur in de”collectebus”

Het weertje ziet er goed uit en voor 10 uur wordt de wandelgroep verzameld om te gaan vertrekken. Wat een mooie opkomst. Met 30 personen gaan we op pad en worden door een erehaag van supporters naar het bos geleid  Onze jongste wandelaar is 6 jaar. Dapper hoor voor een wandeling van 6 km.

We lopen een mooi parcours door het Zandbos. Een lang lint van vrolijke en goed gemutste wandelaars die soms opzij mogen voor een fietser of een groepje mountainbikers.

We wandelen langs de manege en steken de Bruggenseweg over om daar ons pad verder te vervolgen. Het is een rustig wandeltempo zodat we de tijd hebben om bij te kletsen.

Het zonnetje komt te voorschijn. Dit maakt de wandeling nog mooier.

We lopen richting het water  de Kaweise Loop en volgen die een stuk.

Uiteindelijk draaien we weer richting Deurne en via het fietspad komen we weer uit bij de Bruggenseweg.  Via Klein  Bruggen lopen we door het Zandbos weer terug naar de Bosschuur.

De koppel cross blijkt net klaar zodat we jammer genoeg de hardlopers niet meer kunnen aanmoedigen Het was een fijne wandeling met een super goed doel.

Laten we hopen dat de donatie pot goed is gespekt.

(geschreven door Netty )