Deurne City Run zaterdag 17 juni 2023

Het schitterende centrum van Deurne met de vele winkels en erg gezellige horecagelegenheden is het decor van de Deurne City Run. Samen met de gezamenlijke horeca van Deurne wordt een avondvullend programma georganiseerd. Deelname is mogelijk aan de 10 km Finstream Estafetteloop (in teams van vier personen loopt elke loper 2,5 km) en/of de 5 en 10 km Houthandel Fransen Run. Aansluitend kunnen alle deelnemers en toeschouwers gezamenlijk proosten op de sportieve prestaties op het gezellige Marktplein in Deurne! Inschrijven voor alle afstanden is mogelijk via inschrijven.nl.

Programma
Het programma op zaterdagavond 17 juni 2023 ziet er als volgt uit:

PROGRAMMA
TIJD ONDERDEEL
18.00 Presentatie deelnemende teams estafetteloop op de Markt in Deurne
18:30 Start 10 km Finstream Estafetteloop
20:00 Start 5 km Houthandel Fransen Run
20:00 Start 10 km Houthandel Fransen Run
21.00 Prijsuitreiking alle afstanden op de Markt in Deurne

Inschrijven
Voorinschrijven voor alle afstanden is mogelijk via www.inschrijven.nl  tot en met 15 juni 2023.
Inschrijvingen op de wedstrijddag zelf is enkel mogelijk voor de 5 en 10 km individueel in het Huis van de Samenleving (Gemeentehuis) van Deurne (gevestigd aan de Markt 1) tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd. Het inschrijfbureau is geopend vanaf 18.00 uur.

Afstand Kosten
5 km Houthandel Fransen Run € 10
10 km Houthandel Fransen Run € 10
10 km Finstream Estafetteloop € 20 per team

Parcours
Het parcours van deze avondloop is een schitterende ronde van 2,5 km door de mooiste en meest sfeervolle straatjes in het centrum van Deurne. Er worden diverse sfeeracties op en rond het parcours georganiseerd. Start en finish van alle afstanden zijn op de Markt in Deurne.

Afstanden
Individueel
Voor de individuele lopers is er mogelijkheid om deel te nemen aan de 5 km Run of de 10 km Run. 

Estafetteloop
De estafetteloop is de perfecte gelegenheid om samen met collega’s vrienden, familie of kennissen gezamenlijk een gezellige en sportieve uitdaging aan te gaan. Voor aanvang worden de deelnemende teams aan de estafetteloop op het Marktplein voorgesteld aan het publiek. Na afloop is er alle gelegenheid om de avond gezellig af te sluiten in één van de gezellige horecagelegenheden in het centrum van Deurne of op het gezellige Marktplein in Deurne. Natuurlijk is er muziek met een DJ aanwezig om voor extra sfeer te zorgen, zowel voor, tijdens als na afloop van het evenement.

Parkeergelegenheden
In en rondom het centrum zijn diverse parkeergelegenheden aanwezig.

Tijdsregistratie
Voor alle afstanden geldt dat er elektronische tijdsregistratie aanwezig is.

Prijzen en prijsuitreiking
Individueel: prijzen voor de verschillende leeftijdscategorieën.
Estafetteloop: voor de winnaar is er de estafetteloopbeker en voor de nummers 1 – 2 en 3 zijn er respectievelijk 30 – 20 en 10 consumpties.

De prijsuitreiking voor alle afstanden vindt plaats op de Markt in Deurne. Alle uitslagen zullen na afloop worden gepubliceerd op www.uitslagen.nl.

Sfeerverhogende activiteiten
Het parcours is een schitterende ronde dwars door het centrum van Deurne. De toegang voor het publiek is gratis. Samen met de gezamenlijke horeca zal er voor een sfeervolle en muzikale afsluiting van de avond worden gezorgd.

Alle deelnemers krijgen een consumptie te besteden bij de Gezamenlijke Horeca van Deurne!