Deurne City Run zaterdag 25 mei 2019

Het schitterende centrum van Deurne met de vele winkels en gezellige horecagelegenheden is het decor van de Deurne City Run op zaterdagavond 25 mei. Samen met de gezamenlijke horeca van Deurne wordt een avondvullend programma georganiseerd. Deelname is mogelijk aan de 10 km Groupcare estafetteloop (in teams van vier personen loopt elke loper 2,5 km), 5 km FirmoLin Run en de 10 km Houtverwerkingsindustrie Fransen Run.
Aansluitend kunnen alle deelnemers en toeschouwers gezamenlijk proosten op de sportieve prestaties op het gezellige Marktplein in Deurne!

Programma
Tijd Onderdeel
18.15Presentatie deelnemende teams estafetteloop op de markt in Deurne
18:45Start 10 km Groupcare Estafetteloop
20:00Start 5 km FirmoLin run
Start 10 km Houtverwerkingsindustrie Fransen Run
21.00Prijsuitreiking alle afstanden op de Markt in Deurne

Inschrijven
Voorinschrijven voor alle afstanden is mogelijk via inschrijven.nl t/m 23 mei 2019.

Inschrijvingen op de wedstrijddag zelf is enkel mogelijk voor de 5 en 10 km individueel in het Gemeentehuis van Deurne (gevestigd aan de Markt 1) tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd. Het inschrijfbureau is geopend vanaf 18.00 uur.

Parcours
Het parcours van de avondloop is een schitterende ronde van 2,5 km door de mooiste en meest sfeervolle straatjes in het centrum van Deurne. Er worden diverse sfeeracties op en rond het parcours georganiseerd. Start en finish van alle afstanden zijn midden op de Markt in Deurne.

Afstanden
Individueel
Voor de individuele lopers is er mogelijkheid om deel te nemen aan de 5 km FirmoLin Run of de 10 km Houtverwerkingsindustrie Fransen Run. 

Estafetteloop
De estafetteloop is de perfecte gelegenheden om samen met collega’s vrienden, familie of kennissen gezamenlijk een gezellige en sportieve uitdaging aan te gaan. Voor aanvang zullen de deelnemende teams van de estafetteloop op het marktplein worden voorgesteld aan het publiek. Na afloop is er alle gelegenheid om het de avond gezellig af te sluiten in één van de gezellige horecagelegenheden in het centrum van Deurne of op het gezellige Marktplein in Deurne.

Inschrijfgeld
Individueel
Het inschrijfgeld voor de 5 km FirmoLin Run en 10 km Houtverwerkingsindustrie Fransen Run bedraagt € 8 bij voorinschrijving en € 10 bij na-inschrijving.

Estafetteloop
Het inschrijfgeld voor de 10 km Groupcare estafetteloop bedraagt € 20.

Toegang publiek en sfeeracties
De toegang voor het publiek is gratis. Alle omwonenden aan het parcours worden opgeroepen om de straten feestelijk te versieren en de lopers op een zo enthousiast mogelijke manier aan te moedigen. Samen met de gezamenlijke horeca zal er voor een sfeervolle en muzikale afsluiting van de avond worden gezorgd.

Alle deelnemers krijgen een consumptie te besteden bij de Gezamenlijke Horeca van Deurne!

 

Beelden van de Deurne City Run 2018