Deurne City Run zaterdag 8 juni 2024

Het schitterende centrum van Deurne met de vele winkels en erg gezellige horecagelegenheden is opnieuw het decor van de Deurne City Run. Samen met de gezamenlijke horeca van Deurne wordt een avondvullend programma georganiseerd. Met een nieuwe opzet, belooft de Deurne City Run van 2024 ook weer een schitterende editie te worden! Op het programma staat de Finstream ouder/kind Run, de 10 km Knapen Trailers estafetteloop en de 5 km Deuvie Run!

Finstream ouder/kind Run
Een nieuw onderdeel bij de Deurne City Run is de Finstream ouder/kind Run. Ouder en kind lopen na elkaar een grote en kleine ronde door het centrum van Deurne. Start en finish van beide rondes zijn op de Markt in Deurne. Er zijn 2 groepen, namelijk basisschool groep 1 t/m 4 en basisschool groep 5 t/m 8.

10 km Knapen Trailers Estafetteloop
Ook dit jaar kan de 10 km estafetteloop niet ontbreken! Ook de estafetteloop is in opzet verbeterd! Dit jaar mogen we met Knapen Trailers een mooie nieuwe sponsor en partner verwelkomen. In teams van minimaal 2 en maximaal 4 personen kan worden deelgenomen aan de 10 km Knapen Trailers estafetteloop. De ronde die afgelegd dient te worden is 2,5 km met start en finish op de markt. Net zoals bij een echte estafetteloop, wordt ook deze estafetteloop met een estafettestokje gelopen. De perfecte gelegenheid om met vrienden, familie of een sportclubje sportief bezig te zijn! We bieden deelnemende teams uiteraard ook de mogelijkheid om er een gezellige avond van te maken! Op één van de gezellige terrassen van de gezamenlijke horeca van Deurne is er een tafeltje gereserveerd en kunnen jullie na afloop heerlijk nagenieten onder het genot van een hapje en drankje!

5 km Deuvie Run
We sluiten de Deurne City Run natuurlijk af met een mooie individuele 5 km Run. Dat is de 5 km Deuvie Run. De deelnemers aan de 5 km Run dienen 2 keer de ronde door het centrum van Deurne van 2,5 km af te leggen

Programma
Het programma op zaterdagavond 8 juni 2024 ziet er als volgt uit:

PROGRAMMA
TIJD ONDERDEEL
17:30 Start Finstream ouder/kind Run

·         Start met basisschool groep 1 t/m 4

·         Daarna groep 5 t/m 8

18:45 Start 10 km Knapen Trailers Estafetteloop
20:15 Start 5 km Deuvie Run
Prijsuitreikingen voor alle afstanden vinden direct na afloop van het betreffende onderdeel plaats!

Inschrijven
Voorinschrijven voor alle afstanden is mogelijk via www.inschrijven.nl  tot en met 6 juni 2024.

Inschrijvingen op de wedstrijddag zelf is mogelijk in het Huis van de Samenleving (Gemeentehuis) van Deurne (gevestigd aan de Markt 1) tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd. Het inschrijfbureau is geopend vanaf 16.30 uur.

Parcours
De ouder/kind Run gaat over een ronde van ongeveer 1 km (voor de ouder) en ongeveer 0,5 km (voor het kind). Het parcours voor de estafetteloop en 5 km individuele run is een schitterende ronde van 2,5 km door het mooie centrum van Deurne. Start en finish van alle afstanden zijn op de Markt in Deurne.

Parkeergelegenheden
In en rondom het centrum zijn diverse parkeergelegenheden aanwezig.

Tijdsregistratie
Voor alle afstanden geldt dat er elektronische tijdsregistratie aanwezig is.

Prijzen en prijsuitreiking
De prijsuitreiking voor alle afstanden vindt plaats op de Markt in Deurne direct na afloop van een afstand.

Alle uitslagen zullen na afloop worden gepubliceerd op www.uitslagen.nl

Sfeerverhogende activiteiten
Het parcours is een schitterende ronde dwars door het centrum van Deurne. De toegang voor het publiek is gratis. Samen met de gezamenlijke horeca zal er voor een sfeervolle en muzikale afsluiting van de avond worden gezorgd.