Deurnese atleten van AV-LGD zorgen voor mooi sportief succes tijdens 2e Limbra cross in Tegelen!

Op zondag 7 november vond in Venlo de 2e wedstrijd van de Limbra cross competitie plaats. Het decor was een nieuw en uitdagend parcours met de nodige hoogtemeters. Ook hardlopers van AV-LGD waren bij deze cross vertegenwoordigd én niet zonder succes! De dag begon goed met een overtuigende overwinning van Mark van Kessel bij de senioren op de lange cross. In een tijd van 29:48 wist hij het parcours van ruim 9 kilometer af te leggen. Hiermee zat hij bijna 2 minuten voor de nummer twee. Stan Zeegers werd op dezelfde afstand en in dezelfde categorie knap 4e in een tijd van 33:07. Even later bij de korte cross ging de overwinning bij zowel de heren als dames naar AV-LGD.
Kim Janssen won in een tijd 18:51 bij de vrouwen senioren. Rik van der Steen pakte op dezelfde afstand in een tijd van 15:02 de overwinning bij de mannen senioren. Bij de junioren meisjes A was er een mooie 2e plaats voor Pouke van Dijk. Bij de meisjes junioren C ging de overwinning naar Kirsten van den Hurk. Zij bleef met afstand (ruim een halve minuut) de nummer twee voor in een tijd van 9:04. Bij de jongens junioren D was er helaas net geen podiumplaats (4e plaats) voor Jop Slaats. Het gaat naar de nummer 3 bedroeg slechts 6 secondes, dus dat beloofd nog wat voor de volgende crossen. Renske Mennen pakte namens AV-LGD de overwinning bij de meisjes junioren D. Bij de pupillen waren er helaas geen podiumplaatsen voor AV-LGD.
Een aantal pupillen waren er wel dichtbij met een aantal knappe 4e plaatsen (Aafke Mennen bij de meisjes pupillen A, Remi van de Valk bij de jongens pupillen C, Minke Joosten bij de meisjes pupillen C en Julia Verbeek bij de mini pupillen jongens/meisjes).

Meer foto’s vind je hier

De volgende Limbracross vindt komende zondag alweer plaats en ditmaal is de Molenvencross in Helmond het decor.

Twee weken later, zondag 28 november, vindt dan de 37e editie van de Zandboscross plaats, in het Zandbos van Deurne. Deelname aan de Zandboscross is mogelijk voor iedereen en inschrijven kan op www.inschrijven.nl.
Meer info is terug te vinden op www.av-lgd.nl.