Dortmund daar zijn wij weer!

Op zondag 12 maart was het weer zo ver. Meer dan twintig gemotiveerde en goed getrainde atleten gingen met hun ouders, familie, kennissen, trainers en begeleiders naar een officiële indoorwedstrijd in Dortmund. Het programma in Dortmund was dag vullend en er was een voldoende gevarieerd aanbod voor elke atleet wat wils.

De busreis op de heenweg naar Dortmund verliep nog erg rustig. Iets wat niet typisch is voor een gemiddeld uitstapje van AV-LGD. Waarschijnlijk lag het aan de gezonde spanning bij de atleten en de laatste voorbereidingen van de trainers en begeleiders.

Eenmaal in Dortmund gearriveerd sloeg de sfeer al snel om van gematigde rust naar zeer veel enthousiasme en gezonde spanningen. Het werd duidelijk dat de atleten én de toeschouwers er erg veel zin in hadden.

En dit enthousiasme was meer dan terecht. Ongeveer zes uur later kon worden teruggekeken op een zeer geslaagde sportieve dag met een aantal persoonlijke successen en PR’s, een mooie wedstrijdervaring rijker en, misschien wel het belangrijkste, een gezellige dag in een oud maar sfeervol indoorstadion!

Overigens verliep de busreis terug naar Deurne iets luidruchtiger dan de heenreis. Vooraf ingecalculeerd en natuurlijk vooral erg gezellig! Er werd zelfs door een enkele trainer/begeleider/ouder meegezongen! Kortom, met grote letters: GESLAAGD! En de organisatie is eensgezind: Helmut-Körnig-Halle maak je borst maar nat! Volgend jaar zijn we er weer!