Einduitslag AV-LGD solo challenges Griendtsveen

Deelnemers aan de solo challenge in Griendtsveen

De afgelopen periode hebben hardlopers uit Deurne en omgeving de gelegenheid gehad om de AV-LGD solo challenge 10 km of halve marathon in Griendtsveen te volbrengen. Hier is massaal gebruik van gemaakt. In totaal zijn er ruim 60 hardlopers die één van beide of beide segmenten met succes hebben afgelegd.

Op de 10 km solo challenge was Marcel Martens in een tijd van 37:48 het snelste. Op een tweede plaats gevolgd door Koen van Kessel in een tijd van 39:19. Een bekende hardloper uit Deurne, Hans van de Mortel, was derde in een tijd van 39:29. Op de halve marathon solo challenge ging de overwinning in het overall klassement naar Niels van Helmond. Hij wist de halve marathon in een tijd van 1:20:47 af te leggen. Tim Manders werd knap tweede in een tijd van 1:21:36. Ook op deze afstand wist Marcel Martens een podiumplaats te bemachtigen. In een tijd van 1:23:16 werd hij derde. De volledige top drie van de 10 km solo en halve marathon solo challenge hebben een waardebon van Het Loopcentrum gewonnen. Deze prijzen zijn af te halen bij het Loopcentrum in Horst.

Daarnaast zijn onder alle deelnemers een aantal hardloopshirtjes verloot. De winnaars hiervan zijn: Hans van de Mortel, Stefan van Oosterwijk, Koen van Dongen, Fiona Jaberg en Stan Koolen. De hardloopshirtjes kunnen worden gepast en besteld bij Macron Store Deurne. Natuurlijk hadden we ook nog de extra Sinterklaasprijs, namelijk een chocolade supersint van 70 cm. De winnaar van deze prijs is Roy Lammers geworden! Geniet van deze heerlijke prijs!

De 15 km AV-LGD solo challenge is alweer de 6e solo challenge van de afgelopen maanden. Het is een Corona-proof initiatief wat is opgezet om hardlopers uit Deurne en omgeving toch een sportieve uitdaging te bieden, mede omdat de Deurne City Run en de halve marathon van Deurne dit jaar zijn afgelast. De volgende solo challenge is alweer van start. Dit betreft de Zandboscross solo challenge als alternatief voor het niet doorgaan van de Zandboscross. Deze solo challenge kan heel de maand december worden volbracht. Deelname aan de solo challenge is heel eenvoudig! Registreer je als volger van de AV-LGD club op strava, houdt de berichtgeving in de gaten en deelnemen maar!