Evaluatie en afsluiting voor alle vrijwilligers van de KPN NetwerkNL Zandboswandeltocht en de 36e Zandboscross

Deze bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 13 december om 19.00 uur in de Djump

Afgelopen zaterdag 30 november en zondag 1 december vonden de KPN NetwerkNL Zandboswandeltocht en de 36e KPN NetwerkNL Zandboscross plaats. Met een record aantal van ruim 1.300 inschrijvingen en een perfecte organisatie kan worden teruggekeken op een meer dan geslaagde editie van deze Zandboswandeltocht en Zandboscross.

Via deze weg wil de Wedstrijdorganisatiecommissie aan alle vrijwilligers die vrijdag, zaterdag en/of zondag druk in de weer zijn geweest een groot compliment maken en bedanken voor hun inzet.

We nodigen alle vrijwilligers van de KPN NetwerkNL Zandboswandeltocht en KPN NetwerkNL Zandboscross uit voor een evaluatie op vrijdag 13 december om 19.00 uur in de Djump. Onder het genot van een hapje en drankje willen we gezamenlijk terugblikken op de beide evenementen.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen, maar wel tips of verbeterpunten hebben, geef die dan per mail door aan Riki Smolders; rsmolders@planet.nl.

Tot 13 december en anders tot bij de volgende AV-LGD activiteit.