Ga de 15 km AV-LGD solo challenge aan!

We gaan weer met verder met een volgende AV-LGD solo challenge! Omdat dit normaal gesproken de periode van de halve marathon van Deurne is, hebben we voor een langere afstand gekozen. De solo challenge gaat over een mooi en verkeersluw parcours van 15 km. Anders dan bij vorige challenges hebben we, naast het totale segment van 15 km, ook twee tussensegmenten op het parcours neergelegd. De tussensegmenten zijn 1 km (1 km AV-LGD solo tussensegment!!) en 5 km (5 km AV-LGD solo tussensegment!!). Voor zowel het totale segment als de twee tussensegmenten zal een klassement worden opgemaakt en zullen uiteraard prijzen worden uitgedeeld.

Deelname is mogelijk voor iedereen en meedoen gaat heel eenvoudig! Je hoeft je enkel als lid van de AV-LGD club te registeren op Strava. De solo challenge loopt in de hele maand september (van 1 september t/m 30 september). In deze periode mag je zo veel pogingen wagen als je zelf wilt.

Belangrijk om te vermelden is dat gelopen tijden uit het verleden niet meetellen. Enkel updates in de periode van dinsdag 1 september t/m woensdag 30 september worden meegenomen in het klassement.

Uiteraard hebben we ook weer een aantal mooie prijzen beschikbaar! Voor de winnaar van het totale segment van 15 km ligt een waardebon van Het Loopcentrum klaar ter waarde van € 50, te besteden bij aankoop van hardloopschoenen. Voor de nummer twee is er een waardebon van € 40 en voor de nummer drie € 30. Voor de winnaars van de tussensegmenten is er een waardebon van € 40. Daarnaast worden onder alle deelnemers vier AV-LGD hardloopshirts verloot. Oftewel, ga de challenge aan!

15 km AV-LGD solo challenge!