Halve Marathon Deurne – zondag 10 september 2017 – centrum Deurne

Algemeen

Op zondag 10 september vindt de 32e Vescom Halve Marathon van Deurne plaats. Het parcours is een schitterende ronde in en rondom Deurne. Start- en finish van alle afstanden zijn op de Markt in het centrum van Deurne. Samen met de gezamenlijke horeca van Deurne is de bedoeling om een gezellig en laagdrempelig loopevenement te organiseren. Naast de Vescom Halve Marathon is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de 5 km IT-Connectie Run (individueel), de 10 km Hoppenbrouwers Techniek Run (individueel) en de 5 en 10 km Rabobank Business Run (teams van 3-5 personen). Voor de jeugd is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Macron Store Deurne bambino- en scholierenloop. Inschrijven voor alle afstanden is mogelijk op inschrijven.nl. Inschrijving voor de bamino- en scholierenloop kan op de dag zelf en deelname aan de bambino- en scholierenloop is gratis. Alle jeugdige deelnemers aan de bambino- en scholierenloop ontvangen een medaille en kunnen na afloop een lekker ijsje gaan halen bij IJssalon Italia!

Parcours

De route gaat via Molenstraat, Kruisstraat, Haageind, Vliersingel, Randweg, Wittedijk, Vlierdijk, Ommezwanksedijk, Merlenbergseweg, Wittedijk, fietspad Nieuwe Wittedijk, Heiakkerpad, Veldweg, Molenlaan, Europastraat en Markt. Kijk hier voor het parcours.

tijdonderdeel
9.00 uurOpening wedstrijdsecretariaat:
– Beekman & Beekman: na-inschrijving scholierenloop
– Gemeentehuis: afhalen startnummers en na-inschrijving voor 5, 10 km en halve marathon
9.45 – 10.45 uurVoor de deelnemende teams aan de business run gelegenheid om teamfoto’s te maken in de hal van het Gemeentehuis van Deurne
10:00 uurStart Macron Store Deurne bambino- en scholierenloop
11:00 uurStart 32e Vescom Halve Marathon
11:15 uurStart 5 km IT-Connectie run en 5 km Rabobank Business Run
11:25 uurStart 10 km Hoppenbrouwers Techniek Run en 10 Rabobank Business Run

Inschrijven

Deelnemers aan de 5 en 10 km individueel, halve marathon en de 5 en 10 km business run, kunnen zich tot en met 7 september inschrijven via www.inschrijven.nl.  Na-inschrijving op de wedstrijddag kan vanaf 9.00 uur in het Gemeentehuis van Deurne, gevestigd aan de Markt 1. Hier dienen ook de startnummers van de voorinschrijvingen te worden afgehaald.

wedstrijdvoor-inschrijvingna-inschrijving
Vescom Halve Marathon€ 9€ 12
10 km Hoppenbrouwers Techniek Run€ 7€ 9
5 km IT-Connectie run€ 5€ 7
5 km Rabobank Business Run € 50€ 50
10 km Rabobank Business Run€ 75€ 75

Inschrijving scholierenloop

Voor de scholierenloop is na-inschrijving mogelijk op de wedstrijddag zelf bij Beekman & Beekman op de Markt in Deurne. Dit is mogelijk vanaf 9.00 uur tot 9.45 uur. DEELNAME AAN DE SCHOLIERENLOOP IS GRATIS EN ALLE DEELNEMERS ONTVANGEN NA AFLOOP EEN WAARDEBON VOOR EEN GRATIS IJSJE AF TE HALEN BIJ IJSSALON ITALIA.

Kleed- en douchegelegenheden

Kleedruimten en douchegelegenheid zijn gevestigd in: Laco Sportcentrum “De Wiemel”, Molenstraat 50a, 5751 LE Deurne, (ca. 400 meter van finish). Na de wedstrijden staat een massageteam klaar voor behandeling van eventuele blessures. Drankposten en EHBO zijn op het parcours evenals aan de finish aanwezig.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking voor de scholierenloop vinden plaats in het Gemeentehuis van Deurne. Dit zal om 11.00 uur zijn. Voor alle overige wedstrijden vindt de prijsuitreiking om 13.45 uur plaats op de Markt in Deurne. Alle uitslagen en eventuele foto’s zullen na afloop van de wedstrijden op de website www.uitslagen.nl worden gepubliceerd.

Sfeerverhogende activiteiten

Het parcours is grotendeels gelegen in het centrum. De toegang voor het publiek is gratis. Om het kijkgenot zo groot mogelijk te maken, is gekozen voor veel doorkomsten door het centrum, zodat de wedstrijd goed kan worden gevolgd. Op de Markt is voor de jeugd ook een springkussen aanwezig en zal er samen met de gezamenlijke horeca voor een sfeervolle en muzikale afsluiting van de middag worden gezorgd.