Individuele Athletic Champs Gemert

Zo aan het eind van de vakantie, na heerlijke weken ontspannen luieren, was het op zaterdag 26 augustus best afzien in het zonnige Gemert. Dat weerhield een aantal pupillen er niet van prachtige prestaties neer te zetten op het sportpark Molenbroek. Zoey van Lieshout, Renske Mennen, Kirsten van den Hurk, Myka Kuijpers en Ivar van den Hurk, wilden maar al te graag hun krachten testen tijdens deze individuele Athletic Champs.

Als enige Deurnese A-pupil zette Ivar op de onderdelen Kogelstoten, Vortex en polstokverspringen nieuwe PR’s neer. Een knappe prestatie op zo’n eerste wedestrijd na de vakantie.

Team 1 Deurne

Bij de B-pupillen lieten Myka en Kirsten zien dat ze de vakantie goed waren doorgekomen. De spieren waren nog even krachtig en soepel als voor het zomerreces. Kirsten behaalde een keurige 2e plek bij de meisjes met een PR bij het medicienbalstoten.

Voor Zoey van Lieshout was het de eerste wedstrijd buiten Deurne. Best een beetje spannend, maar met 5 PR’s en een keurige 3e plek op het eindpodium kan ze zeker trots en tevreden zijn. Super! Een van de C-pupillen die ze voor moest laten gaan was Renske Mennen. Inmiddels heeft Renke de nodige wedstrijd ervaring en haar fanatisme zorgde in Gemert voor 2 PR’s en een prachtige 2e plek. Met haar resultaat van maar liefst 407 punten had ze slechts 2 puntjes achterstand op de nummer 1 in Gemert.

In het gastvrije, zonnige Gemert werd er dus prima gepresteerd. Het was daarnaast erg gezellig met atletiek-vrienden van andere clubs. Tijdens de wedstrijd werd er alles uitgehaald om beter te zijn dan de rest, maar naast de wedstrijd werd er volop gelachen en gespeeld met de ‘concurrentjes’. Sport, zoals sport bedoeld is!

Meer foto’s vindt u hier.