John Linders rond stage af bij AV-LGD.

Uiteraard hebben we John allemaal wel eens gezien op en rond de Deurnese atletiekbaan. Als klein manneke trainde hij bij de pupillen en jonge junioren. Later wist hij als sprinter hoge ogen te gooien o.a. op de Brabantse Kampioenschappen. Tevens is John een van de EHBO-ers van de vereniging en bovenal is John al jaren betrouwbaar pupillen- en juniorentrainer. Last but not least liep John ook al enige tijd stage bij onze vereniging voor zijn opleiding sport- en bewegingscoördinator aan het Summa college in Eindhoven, onder begeleiding van Sven en Ard.

Op vrijdag 26 juni moest John als afsluiter van zijn stage een (kleinschalig) evenement organiseren. Het werd een kind/ouder training op de Djump. Bij de organisatie werd niets over het hoofd gezien. Een uitgebreid draaiboek met de sportief inhoudelijke zaken, voldoende trainers en vrijwilligers werden geregeld en uiteraard werd een begroting opgesteld.

Onder het genot van een heerlijk muziekje startte de warming voor de pupillen en hun ouders, waarna enkele trainers de jonge en iets oudere atleten begeleidden bij de verschillende onderdelen. Ook had John rekening gehouden met de inwendige mens, want uiteraard werd er tijdens de pauze ranja, chips en koffie met vlaai geserveerd. Als afsluiter was er nog een heuse estafette-race tussen ouders en hun kinderen. Het was een goed georganiseerde training in een lekker ontspannen sfeertje.

Het evenement was erg geslaagd en John gelukkig ook! John mag zich nu Sport- en bewegingsleider noemen. Namens AV-LGD willen we je van harte feliciteren John! Bedankt voor je inzet en op naar een mooie, sportieve toekomst!