Kranenmortelloop zondag 22 januari 2017

Op 22 januari 2017 staat de Kranenmortelloop weer op het programma. Deze jaarlijkse traditie, waarbij de organisatie een unieke samenwerking betreft tussen SV Deurne, AV-LGD én MHC Deurne, wordt in een nieuw jasje gestoken! Deze zal namelijk gaan plaatsvinden in teamverband en iedereen mag meedoen (dus ook niet-leden van de clubs).

In teams van vier deelnemers zullen er in verschillende leeftijdscategorieën estafettewedstrijden worden gelopen. Na afloop van de estafettes zal er ook nog een individuele loop zijn, voor de deelnemers die daar interesse in hebben. Het is dus mogelijk om aan allebei mee te doen! Alsof dit alles nog niet genoeg is, zal er aansluitend aan dit evenement een feest voor iedereen plaatsvinden in de kantine van SV Deurne. Wij hopen jullie allemaal te zien op 22 januari! P.S. mocht je geen team weten te vinden, maar toch graag meelopen? Dat is natuurlijk geen enkel probleem! Kom lekker naar de Kranenmortel op de 22e en dan wordt er natuurlijk voor gezorgd dat ook jij lekker mee kunt lopen!