Nieuwe aanmeldingen voor AV-LGD door samenwerking LEEF! Deurne

Eerdere Leef trainingen

We hebben weer een aantal nieuwe leden mogen begroeten bij onze club via het initiatief Leef! Deurne. De stichting , die zich richt op het realiseren van voldoende sport- beweging en cultuuraanbod voor alle Deurnenaren van jong tot oud, had een initiatief om kinderen de mogelijkheid te geven een aantal proeftrainingen te volgen bij de clubs in Deurne.

Twee trainingen in het teken van Leef!
Twee trainingen stonden in het teken van LEEF! Hoofdtrainer Sven van den Hurk had een tweetal uitgebreide lesmethoden op papier gezet en samen met de assistent-trainers de trainingen verzorgd.
Dit resulteerde in nieuwe aanwas en een leuke en laagdrempelige kennismaking voor de nieuwe leden in hun eigen leeftijdscategorie.

 Vortex? Wat is dát!
Van een sprint, duurloop of verspringen hadden alle nieuwe leden wel kaas gegeten. Maar een vortex gooien? Slingeren? Dat was nieuw. En dat hoort ook bij atletiek: het gaf de nieuwe leden meer inzicht in de veelzijdigheid van de sport en laat zien dat het veel meer is dat lopen.

Samengevat was het een succes, hebben we als club weer nieuwe (jeugd)leden kunnen begroeten en staan we als club via LEEF! midden in de samenleving. Een mooi verdienste van de jeugdcommissie: Chapeau!