Loopreis 2019: Gent

 

 

 

 

Op reis

 

Na onze mooie uitstapjes naar Dresden, Reims, Salzburg en Hannover staat onze vijfde reis op het programma. Onze keuze is gevallen op België en wel op de mooie stad Gent. Hier wordt dit jaar op 27 oktober gelopen de Gent Marathon.
Ook op het programma de Halve Marathon, de 10 kilometer, de 5 kilometer en ook de 10 kilometer wandelen/nordic walking!

Het wordt een driedaagse reis met vertrek op vrijdag 25 oktober en terugkomst zondagavond 27 oktober. Overnachting in een goed hotel in de buurt van Gent. De kosten van deze reis bedragen ongeveer 295,- euro per persoon. Deze prijs is gebaseerd op 30-35 deelnemers. Zijn er meer dan 35 deelnemers dan wordt de prijs nog wat naar beneden bijgesteld.

Deze prijs houdt in:

  • Vervoer met luxe touringcar bestuurd door een ervaren chauffeur.
  • Twee overnachtingen in een 4-sterren-hotel.
  • Twee keer een uitgebreid ontbijt-buffet.
  • Twee keer een goed diner.
  • Excursie naar een bierbrouwerij in Gent.
  • Stadswandeling met een gids door Gent.
  • Diner op de terugreis.

Voor een een-persoons-kamer wordt een toeslag gevraagd. Bovenstaande is exclusief lunch op de eerste dag en exclusief inschrijfgeld voor de loopnummers. Parcours is geheel vlak.

De vooraanmelding kan vanaf nu gebeuren. Wel graag vóór 15 maart a.s.
Bij de vooraanmelding hoort een aanbetaling van 50,- euro per persoon. Over te maken op rek.nr. NL24RABO0110817370 op naam van AV-LGD onder vermelding van uw naam en “reis Gent”. (Let op; ander rekeningnummer dan vorige keer).

Heeft u zin in deze mooie en gezellige reis dan kunt u zich opgeven bij Tonny Kersten, e-mailadres tonnykersten40@gmail.com.
Telefoon: 06-44680752. Het moge duidelijk zijn: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Nadere informatie over de reis volgt later. Wij zijn nog in overleg betreffende de organisatie van de wandeltocht van ongeveer 10 kilometer. Aarzel niet te lang en geef je op; het wordt weer een mooi reisje!

De reiscommissie, Tonny Kersten, Paul Fransen en Martien Reijnders.