Opleiding Basis Looptrainer 3 uitgesteld tot in het najaar.

Vorig jaar september hebben we een oproep gedaan voor deelname aan de opleiding Basis Looptrainer 3. We waren erg blij en trots dat 6 leden van de club zich hebben aangemeld voor de opleiding. Aangevuld met 4 mensen van verenigingen uit de regio hadden we een complete trainingsgroep. Ook waren er vanuit de eigen vereniging ervaren geschoolde trainers bereid om als praktijkbegeleider de cursisten te ondersteunen. Kortom alles was geregeld om te starten met de training in de accommodatie en op de baan van de Lopersgroep.

De start van de training stond gepland voor het najaar, maar helaas werd dat, vanwege de Coronamaatregelen uitgesteld tot in het nieuwe jaar. Omdat duidelijk werd dat het ook in januari niet toegestaan is om met groepen bij elkaar te komen heeft de Atletiekunie besloten om de training te verplaatsen naar het najaar van 2021.

Erg jammer, maar natuurlijk wel heel begrijpelijk. Ieders gezondheid staat voorop én wat in het vat zit verzuurd niet. In het najaar hopen we alsnog van start te gaan.

Tonny Kersten  en Riki Smolders