Atletiek Vereniging
Lopersgroep Deurne

Notes

• Jaarlijkse BBQ

Op 2 en 3 juli vindt weer de jaarlijkse Kennedymars plaats. Speciaal voor het jubileum lopen alle wandelaars dit jaar een stukje over de atletiekbaan. Tevens zal de eerste grote (verzorgings)post zijn bij de atletiekvereniging. De club organiseert een BBQ voor haar leden en zal zorgen voor leuke muziek!

Rond 22.00 uur komen de eerste wandelaars. De kantine zal rond die tijd dan ook geopend zijn voor iedereen die graag de wandelaars wil komen aanmoedigen!

Aanvang van de BBQ is om 19.00 uur. De kosten zijn €12 per persoon en dient van te voren betaald te worden (aanmelden kan tot 28 juni). De BBQ is voor alle leden met partner.

Opgeven kan bij Hennie de Kock rekeningnummer NL83ABNA0482947128 voorzien van naam en vermelding BBQ.
    Of bij Bennie Linders, een envelop voorzien van naam en bedrag, Hellemanstraat 12 Deurne.