Scholierenloop 10 september 2017

Zoals altijd werd begonnen met de bambino -en scholierenloop. De omstandigheden waren perfect, een stralend zonnetje en geen regen. Via de scholen van de gemeente Deurne konden leerlingen zich voorinschrijven. Ondanks dat men zich al voor de zomervakantie op moest geven, hadden we al 425 voorinschrijvingen, De school met de meeste voorinschrijvingen ontvangt een wisselbeker, welke het gehele jaar op school staat te pronken..

Op de dag zelf kon ook nog ingeschreven worden, hier hebben nog 59 jongens/meisjes gebruik van gemaakt. Vooral de bambinoloop wordt elk jaar drukker. Een prachtig gezicht om al die jonge atleetjes door de straten van Deurne te zien lopen. Zij werden flink aangemoedigd door papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en verdere bekenden. Alle lopers aan de scholierenloop hebben een mooie medaille ontvangen van AV-LGD en konden na afloop een ijsje halen bij ijssalon Italia in de Molenstraat in Deurne. De organisatie van de scholierenloop kan terug kijken op een mooi evenement, met veel tevreden gezichten.

Tijdens de prijsuitreiking in het gemeentehuis mocht voor de eerste keer sinds de scholierenloop georganiseerd wordt, de Hasselbraam de wisselbeker in ontvangst nemen. De tweede plaats was voor de Bron en de Tijl Uilenspiegel school werd derde. Klik hier voor de uitslagen van de individuele prijzen en hier voor alle foto’s.