Seizoen voor atleten AV-LGD gestart!

Vrijdag 17 augustus is het seizoen voor een aantal atleten van AV-LGD begonnen. En wel bij de trail semi-nocturne d’Hamoir (Belgie). Deze trail heeft een afstand van 16,5 km, waarin er ruim 400 hoogtemeters worden overbrugt. Namens AV-LGD stonden Manolis Geldermans en Wilco Goorts aan de start. Laatstgenoemde wist een tweede plaats binnen te slepen, waarmee Goorts zijn gemaakte progressie onderstreept.

Zaterdag 18 augustus was het de beurt aan een aantal andere atleten van AV-LGD tijdens de 24e kermisloop van Siebengewald. Mark van Kessel pakte de winst op de 5km in een tijd van 15.51 min. Martijn Tuin behaalde een 6e plaats en Roy Lammers finishte daar kort achter op een 8e plaats. Plaats 11 was voor Koen van Kessel. Op de 10 km kwam Willy Kanters nog in actie en hij pakte het brons in zijn klasse mannen 50.

 

 

 

AV-LGD organiseert zelf op 9 september a.s. de centrumloop, waarbij men verschillende afstanden kan lopen (5 km, 10 km en de halve marathon). Meer informatie hierover kunt u vinden op deze website