Sponsor in beeld – DSD

Atletiekvereniging Lopersgroep Deurne (AV-LGD) heeft diverse sponsoren. De bijdragen van deze sponsoren zorgen ervoor dat we de activiteiten en evenementen kunnen organiseren en dat we de meest bruisende, actieve en gezellige atletiek-, hardloop- en wandelvereniging uit de regio blijven.
We zijn deze sponsoren als vereniging natuurlijk erg dankbaar!
Elke maand wordt één van de sponsoren van AV-LGD uitgelicht. Deze maand is het de beurt aan DSD. We stellen een aantal vragen aan Manolis Geldermans (Algemeen directeur)

Voor de leden die DSD niet kennen; wat doet DSD precies?
Wij houden ons bezig met toepassing van internettechnologie bij bedrijven. Wij leveren netwerkdiensten en managed voice aan bedrijven, instellingen en overheden door heel Nederland. Daarnaast houden wij ons bezig met webdevelopment. We zijn gespecialiseerd in de implementatie van het CMS Joomla! En ontwikkelen daarnaast maatwerksoftware op basis van internettechnologie

Wat is de affiniteit van DSD met hardlopen?
Een aantal jaar geleden is DSD gaan deelnemen aan de Business Run tijdens de halve marathon in Deurne. We hebben het meteen goed aangepakt. Vooraf hebben we een aantal clinics georganiseerd ter voorbereiding op de Business Run. Daardoor is een hechte groep ontstaan van collega’s, klanten, vrienden en bekenden.  Na afloop is er altijd een gezellig samen zijn in de Deurnese horeca. Sindsdien nemen we op regelmatige basis met een team deel aan verschillende evenementen in regio zoals de Halve Marathon Eindhoven, de Zevenheuvelenloop en de Beekloop. Uitgangspunt is om samen bezig te met het behalen van doelen als individu maar ook als team.

Waar gaan we DSD het komend jaar nog bij AV-LGD terugzien?
Dit jaar zijn we in ieder geval weer van de partij tijdens de Business Run in September en tijdens de DSD Zandboscross in december.  Daarnaast kom ik zelf de leden van de AV-LGD regelmatig tegen tijdens de trainingen op de baan of tijdens de trailruns in Nederland en België.

Ter afsluiting, wat zouden jullie onze leden nog willen meegeven?
Ik wil de vrijwilligers van AV LGD bedanken voor hun bijdrage bij de diverse evenementen. Door hun bijdrage zijn de evenementen mogelijk en krijgen de evenementen een positieve uitstraling. Dat maakt het voor ons als sponsor vervolgens interessant aan zo’n evenement verbonden te zijn.