Sponsor in beeld – MACRON STORE

Atletiekvereniging Lopersgroep Deurne (AV-LGD) heeft diverse sponsoren. De bijdragen van deze sponsoren zorgen ervoor dat we de activiteiten en evenementen kunnen organiseren en dat we de meest bruisende, actieve en gezellige atletiek-, hardloop- en wandelvereniging uit de regio blijven.
We zijn deze sponsoren als vereniging natuurlijk erg dankbaar!

Elke maand wordt één van de sponsoren van AV-LGD uitgelicht. Deze maand is het de beurt aan Macron Store.  We stellen een aantal vragen aan Ron Slaats, Store manager.

Voor de leden die Macron Store niet kennen; wat doen jullie precies?

Macron Store Deurne is een winkel gespecialiseerd in het leveren van sport- en bedrijfskleding voorzien van een bedrukking en- of borduring. Wij zijn het verlengstuk van het kledingmerk Macron gevestigd in Bologna in Italie. Macron produceerd teamwear en accessoires voor elke tak van sport en is in de running en fitness sport een sterk opkomend merk.

Wat is de affiniteit van Macron Store met hardlopen? 

Als leverancier van clubkleding van AV-LGD en van  wedstrijd- en trainingskleding voor elke loper individu is de link al snel gelegd

Waar gaan we Macron Store het komend jaar nog bij AV-LGD terugzien? 

Sinds 2 jaar zijn wij verbonden aan de bambino- en scholierenloop voorafgaand aan de halve marathon. Voor ons een groot succes en als we terugkijken op de recente editie zullen we ook dit voor een langere periode willen blijven ondersteunen. Als lokale ondernemer steunen we regelmatig evenementen in Deurne en daarvan is dit er een van.
Daarnaast zijn we ook elk jaar met verschillende teams aanwezig op de avondloop.

 Ter afsluiting, wat zouden jullie onze leden nog willen meegeven?

Wij wensen alle lopers een sportieve toekomst waar wij als Macron graag aan mee willen werken. Ook hopen wij dat de jeugd blijft groeien. Sport verbindt mensen namelijk ook met elkaar.