Sportgala: stem op Jesper Arts!

Op 15 december vindt het sportgala van Deurne plaats. Jesper Arts, lid van onze vereniging is genomineerd in de categorie “beste sportprestatie van het jaar” (sportman) van Deurne. In 2017 werd hij voor de vierde keer Nederlands Kampioen op de 400 meter horden en bereikte hij tijdens de Universiade in Taiwan de halve finale van het WK voor studenten.

Tot en met zondag kan er nog gestemd worden op de genomineerden. U kunt nu hier  (naar beneden scrollen) of op  zijn site  direct op Jesper Arts stemmen

Wij als verenigingen hopen dat Jesper Arts tot winnaar gekozen wordt. U toch ook?

Op de facebook pagina van leefdeurne en in dit online artikel van het weekblad voor Deurne staat nog veel meer informatie.