Traktatie voor de wandelaars Winterwandeltocht als start themajaar ‘Deurne viert eten in 2018’

Naast het feit dat wandelen gewoon leuk is om te doen, is het ook erg gezond. Daarom is de Winterwandeltocht tevens de aftrap van het themajaar ‘Deurne viert eten’.

Brabant is in 2018 Europese regio van de gastronomie met volop aandacht voor gezond eten en innovatieve foodconcepten. En dat vieren we ook in Deurne! Als aftrap bieden AV-LGD, VVV Deurne en een aantal Deurnese food-ondernemers alle deelnemers na afloop van de wandeltocht een (h)eerlijke kleine gezonde traktatie aan (verkrijgbaar tussen 11.00 en 16.00 uur) afkomstig van een groep van samenwerkende Deurnese food-ondernemers. Zij hebben het afgelopen jaar een worstenbroodje, burger, soep en smoothie ontwikkeld.

Producten die voldoen aan het concept (h)eerlijk, gezond en een ultieme smaakbeleving door de combinatie van gezonde (regionale) ingrediënten en nieuwe bereidingsprocessen met maximaal behoud van inhoudsstoffen.

De wandelaars kunnen op 28 januari alles te weten komen over deze vernieuwende Deurnese producten en uiteraard zijn deze na afloop van de wandeltocht verkrijgbaar.

Meer informatie over het themajaar is te vinden op www.deurnevierteten.nl