Tussenstand AV-LGD 5 en 10 km solo booster challenge

Deelnemer in actie tijdens de AV-LGD 5 en 10 km solo booster challenge

AV-LGD organiseert in deze lockdown periode een solo booster challenge om beginnend en ervaren hardlopers in deze moeilijke tijd toch een sportieve uitdaging te bieden. Het betreft een 5 en 10 km challenge die volledig is uitgepijld en waar via Strava club ‘AV-LGD aan kan worden deelgenomen. Start en finish zijn bij de accommodatie van AV-LGD (Vloeieindsedreef 13, Deurne). Deelname is mogelijk voor iedereen en is gratis!

Inmiddels is de solo challenge anderhalve week onderweg. Hierbij de tussenstand tot en met zondag 2 januari 2022. Op de 5 km bij de heren gaat Mark van Kessel aan kop met een tijd van 16.01. De beste vrouw op deze afstand is Evi Joosten met een tijd van 19.45. Bij heren op de 10 km heeft Stan Zeegers de leidende positie met een tijd van 35.43. De beste vrouw op deze afstand is Tonny Kersten (53.30).

De booster challenge loopt nog door tot en met vrijdag 14 januari. Voor alle deelnemers ligt er een heerlijke verrassing klaar bij het Wijnhuis in Deurne en na afloop van deze challenge worden er onder alle deelnemers een aantal leuke prijzen verloot. Begin het jaar goed en doe mee! Veel succes gewenst en natuurlijk via deze weg ook de beste en sportieve wensen voor 2022!