Eindstand 5 en 10 km AV-LGD solo booster challenge

Deelnemer in actie tijdens de AV-LGD 5 en 10 km solo booster challenge

AV-LGD heeft in de lockdown periode in december 2021 en januari 2022 een solo booster challenge georganiseerd. Dit betrof een 5 en 10 km hardloop challenge waar deelnemers op individuele basis via Strava aan hebben kunnen deelnemen. In totaal hebben ruim 50 hardlopers uit Deurne en omgeving aan één van de afstanden deelgenomen.

Op de 5 km wist Mark van Kessel bij de heren de snelste tijd neer te zetten. Hij klokte met een gemiddelde snelheid van bijna 19 km per uur een tijd van 16.01 minuten en was daarmee met afstand de snelste. Bij de dames was Evi Joosten de snelste. Zij wist dezelfde afstand in 19.45 minuten af te leggen. Voor zowel de winnaar bij de dames en heren op de 5 km ligt er een waardebon van Het Loopcentrum ter waarde van € 40 klaar die te besteden is bij de aankoop van hardloopschoenen.

Stan Zeegers, die zowel de 5 als 10 km solo booster challenge volbracht, was bij de heren de snelste op de 10 km in een tijd van 35.43 minuten. Hij tikte hiermee een gemiddelde snelheid van bijna 17 km per uur aan. Bij de dames was Melissa van de Reek de snelste in een tijd van 42.30 minuten. Voor zowel de winnaar bij de dames en heren op de 10 km ligt er een waardebon van Het Loopcentrum ter waarde van € 50 klaar die te besteden is bij de aankoop van hardloopschoenen.

Verder hebben we onder alle deelnemers nog een aantal prijzen verloot. Dit betreft twee waardebonnen van Het Loopcentrum van € 40 eveneens te besteden bij de aankoop van hardloopschoenen. De winnaars hiervan zijn Wout van Paassen en Anke van Hout. Tevens hebben we nog een bier- en wijnpakketje te vergeven. De winnaar van het bierpakketje is Roland van den Bogaard en de winnaar van het wijnpakketje is Amanda van der Windt. Deze pakketjes kunnen bij het Wijnhuis in Deurne worden opgehaald. Overigens geldt dat alle deelnemers een kleinigheidje kunnen ophalen bij het Wijnhuis in Deurne. Voor iedereen die dat nog heeft gedaan, dat kan nog tot en met 6 februari.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd en natuurlijk willen we iedereen bedanken voor de enthousiaste deelname! Tot bij een volgende solo challenge of de volgende wedstrijd van onze club: de Deurne City Run op zaterdag 11 juni 2022!

5 km booster challenge

 

10 km booster challenge