Update Corona 17 maart 2021: avondklok blijft voorlopig, correcties voor sporten in groepsverband

De lockdown en avondklok blijven tenminste tot en met 30 maart van kracht. Met ingang van dinsdag 16 maart mogen volwassenen van 27 jaar en ouder buiten op sportaccommodaties met maximaal 4 mensen sporten. Voorwaarde is wel dat zij 1,5 meter afstand houden. Dit betekent dat vanaf nu de individuele baantrainingen weer in groepjes van 4 personen mogen plaatsvinden. Dit zal ook als zodanig worden aangepast in www.supersaas.nl. Tot en met 26 jaar was sporten in teamverband bij sportaccommodaties al toegestaan, zonder 1,5 meter afstand te houden.

Wat kan momenteel wel bij AV-LGD?

• Individuele baantrainingen senioren: in groepjes van maximaal 4 personen kan individueel op de baan worden getraind. Reserveren is noodzakelijk en dient plaats te vinden via supersaas.nl. Aanvragen voor toegang tot supersaas is mogelijk door een mail te sturen naar koenvkessel@gmail.com. Tijdens het trainen wordt 1,5 meter afstand van elkaar gehouden en iedereen dient zich aan de gereserveerde tijdsloten te houden.
  • Wandeltrainingen senioren: ook voor wandeltrainingen geldt dat in groepjes van maximaal 4 personen kan worden getraind.
  • Solo-challenges: voor iedereen die lid is van Strava bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de AV-LGD solo challenges die worden georganiseerd. Hier kan iedereen individueel aan deelnemen.
  • Jeugdtrainingen: de jeugd tot 27 jaar kan in groepsverband blijven doortrainen. Daarnaast worden er voor de jeugd in deze periode een aantal onderlinge trainingswedstrijden in het bos georganiseerd.

Wat kan momenteel niet bij AV-LGD?

• Kantine en kleedkamers bij de club blijven gesloten. De kleedkamer van de dames is voor noodgevallen geopend, zoals noodzakelijk toiletgebruik van dames en heren. Daarnaast staat de AED in deze kleedkamer voor eventuele noodsituaties.
  • Dat betekent dus ook dat in de kleedkamer van de dames geen spullen mogen worden opgehangen.
  • Groepstrainingen voor senioren op de baan, de weg en in het bos zijn niet toegestaan.
  • Core stability training senioren is niet langer toegestaan.
  • Helaas kunnen er geen evenementen worden georganiseerd.

Pas goed op jezelf en op elkaar. Alleen samen krijgen we corona onder controle!

Met sportieve groeten,

Bestuur AV-LGD