Update Corona 17 november 2020: beëindiging extra tijdelijke maatregelen en consequenties voor AV-LGD

Op 17 november heeft het kabinet opnieuw een persconferentie gegeven en aangekondigd dat de extra tijdelijke maatregelen met ingang van 19 november weer worden beëindigd. De eerdere maatregelen van 15 oktober blijven onverkort van kracht. In dit bericht staan de consequenties van de beëindiging van de extra tijdelijke maatregelen voor onze club.

Individuele baantrainingen
De individuele baantrainingen kunnen weer plaatsvinden in groepjes van 4 personen, uiteraard op 1,5 meter afstand van elkaar. De baan blijft voorlopig ook overdag geopend. Iedereen die individueel op de baan wil trainen, dient een reservering te maken. Hierbij nogmaals het expliciete verzoek om de eindtijden van de tijdsloten in de gaten te houden.

De kantine blijft dicht. De kleedkamer van de dames is voor noodgevallen geopend, zoals noodzakelijk toiletgebruik van dames en heren. Daarnaast staat de AED in deze kleedkamer voor eventuele noodsituaties.

Wandeltrainingen
Ook voor de wandeltrainingen geldt dat weer terug gegaan kan worden naar groepjes van 4.

Core stability training
Groepslessen op 1,5 meter afstand van elkaar en in maximale omvang van 30 personen zijn weer toegestaan. De Core stability training zal vanaf maandag 23 november weer worden opgestart.

Het bovenstaande gaat met ingang van donderdag 19 november. De overige maatregelen van 15 oktober blijven onverkort van toepassing.

Pas goed op jezelf en op elkaar. Alleen samen krijgen we corona onder controle!

Met sportieve groeten,

Bestuur AV-LGD