Update Corona 3 maart 2021: verlenging avondklok en sporten in groepsverband mogelijk tot 27 jaar

De lockdown en avondklok blijven tenminste tot en met 15 maart van kracht. Vanaf 3 maart is het voor jongeren tot 27 jaar wel weer mogelijk om samen buiten te sporten. Dat betekent dat onze leden in de leeftijdscategorie tot 27 jaar wel samen mogen sporten. Overige maatregelen blijven onverkort van kracht. Daarnaast zullen de scholen van IVO-Deurne ook weer gaan sporten op de atletiekbaan. Dit heeft als gevolg dat bepaalde tijdsblokken overdag niet langer beschikbaar zullen zijn. De niet beschikbare tijdsblokken zullen ook als zodanig in supersaas worden opgenomen.

Wat kan momenteel wel bij AV-LGD?

• Individuele baantrainingen senioren: in groepjes van maximaal 2 personen kan individueel op de baan worden getraind. Reserveren is noodzakelijk en dient plaats te vinden via supersaas.nl. Aanvragen voor toegang tot supersaas is mogelijk door een mail te sturen naar koenvkessel@gmail.com. Tijdens het trainen wordt 1,5 meter afstand van elkaar gehouden en iedereen dient zich aan de gereserveerde tijdsloten te houden.
  • Wandeltrainingen senioren: ook voor wandeltrainingen geldt dat in groepjes van maximaal 2 personen kan worden getraind.
  • Solo-challenges: voor iedereen die lid is van Strava bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de AV-LGD solo challenges die worden georganiseerd. Hier kan iedereen individueel aan deelnemen.
  • Jeugdtrainingen: de jeugd tot 18 jaar kan in groepsverband blijven doortrainen. Daarnaast worden er voor de jeugd in deze periode een aantal onderlinge trainingswedstrijden in het bos georganiseerd.

Wat kan momenteel niet bij AV-LGD?

• Kantine en kleedkamers bij de club blijven gesloten. De kleedkamer van de dames is voor noodgevallen geopend, zoals noodzakelijk toiletgebruik van dames en heren. Daarnaast staat de AED in deze kleedkamer voor eventuele noodsituaties.
  • Dat betekent dus ook dat in de kleedkamer van de dames geen spullen mogen worden opgehangen.
  • Groepstrainingen voor senioren op de baan, de weg en in het bos zijn niet toegestaan.
  • Core stability training senioren is niet langer toegestaan.
  • Helaas kunnen er geen evenementen worden georganiseerd.

Pas goed op jezelf en op elkaar. Alleen samen krijgen we corona onder controle!

Met sportieve groeten,

Bestuur AV-LGD