Versoepeling Coronaregels m.b.t. douchen, omkleden en gebruik kantine

Beste leden,

Naar aanleiding van de versoepelingen, voorgesteld door het RIVM, heeft de Atletiekunie ook gezegd dat douches en de kantine weer open mogen. Gisteren, 20 juli, hebben we tijdens de bestuursvergadering besloten dat ook AV-LGD hierin niet achter kan blijven.

Dus we kunnen en mogen weer omkleden en douchen en in de kantine.

MAAR:
Ieder lid is medeverantwoordelijk om de 1,5 meter regel in acht te nemen en we vragen dan ook iedereen om hieraan ACTIEF mee te werken en elkaar hierop te wijzen.
Deze versoepeling geldt natuurlijk zolang deze ook door de regering, het RIVM en de Atletiekunie worden toegestaan.
We vragen iedereen gepast met deze versoepeling om te gaan. Dus houdt in de kleedkamers de 1,5 meter goed in de gaten. Effectief houdt dit in dat er maximaal 6 personen in de kleedkamer passen en 2 personen gelijktijdig onder de douches.

Gezien de laatste ontwikkelingen vragen we, met nadruk, iedereen voorzichtig te blijven zowel op de baan, in het bos, op de weg maar zeker in gesloten ruimtes zoals de kantine, kleedkamers en de douches.

Met sportieve groeten,
Bestuur AV-LGD