We gaan weer op reis!

Hierbij meer informatie over het geplande reisje naar Den Haag-Scheveningen in het weekend van 11 en 12 maart 2023.  Op zondag 12 maart gaan we meedoen met de City-Pier-City loop.  Vertrek is op zaterdag 11 maart en terugkomst op zondagavond 12 maart.  Er is dus één overnachting.

Bij de City-Pier-City loop kan je kiezen uit de 5 km, de 10 km of de Halve Marathon. Op zondag is er ook een wandeling; deze organiseren wij zelf.

De kosten van de reis bedragen 225,- euro per persoon. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan dit nog ietsje meer of minder zijn. Voor een éénpersoonskamer geldt een toeslag van 50,- euro.  De prijs houdt in:

  • Vervoer met luxe touringcar o.l.v. een ervaren chauffeur
  • Eén overnachting in een 3-sterren-hotel vlak bij het strand.
  • Uitgebreid ontbijt op zondagmorgen.
  • Op zaterdag stadswandeling door Den Haag met een gids.
  • Zaterdagavond een diner, mogelijk een pasta-party.
  • Ook op zaterdagavond een gezellige kwis voor alle deelnemers.
  • Diner op de terugreis.

Bovenstaande is exclusief lunch op de eerste dag en exclusief inschrijfgeld voor de loopnummers.  De aanmelding kan vanaf nu gebeuren.  Wel graag vóór 15 januari a.s.   Bij de aanmelding hoort een aanbetaling van 50,- euro per persoon.  Dit bedrag over te maken op rekeningnr. NL24RABO0110817370 op naam van AV-LGD onder vermelding van uw naam en “reis Den Haag”.

U kunt zich opgeven bij Tonny Kersten,  mail-adres tonnykersten40@gmail.com  Telefoon: 06-44680752.  Het moge duidelijk zijn: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

De inschrijving voor de loopnummers dien je zelf te regelen. Tot 17 januari geldt een iets lager tarief. Wie bij het inschrijven graag hulp heeft kan dit melden bij Tonny of bij Paul.  Voor het wandelen op zondag hoef je je niet in te schrijven omdat wij dit zelf organiseren.

Graag willen wij bij de aanmelding ook weten welke afstand je wilt gaan lopen.

Nadere informatie volgt later, met name over het programma op de zaterdag en de starttijden van de loopnummers.

Aarzel niet te lang en geef je op; het wordt absoluut weer een mooi reisje!

De reiscommissie: Tonny Kersten

Paul Fransen

Martien Reijnders.