Winterwandeltocht 30 januari 2022 vanuit de Djump Deurne

Op zondag 30 januari organiseert AV-LGD een mooie wintertocht met diverse afstanden vanuit de sportpark De Dreef , Vloeieindsedreef 13, 5733 SM in Deurne.
Aangeboden worden tochten van 5 km – 30 km.

Alle afstanden starten vanuit de kantine van de club, waar men zich op een corona verantwoordde wijze kan inschrijven voor deelname aan de tocht.
Voorafgaand aan de tocht wordt gratis koffie/thee to-go aangeboden, dit ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van AV-LGD in 2022.

Inschrijven is mogelijk vanaf 8 uur.
De  5-10 km kan starten tot 14 uur
De 15-20 km tot 12 uur
De 30 km tot 10 uur

Vanaf het sportpark loopt de korte afstand via het park van Willibrordhaege, de overige afstanden lopen via het Vloeiend richting Liesselse Bossen, de langere tochten gaan via de Astense Aa richting Liessel.
De langste afstand doet de Dennendijkse Bossen aan en via de Galgenberg terug richting Liessel.

Tijdens de tocht zijn er op alle afstanden vanaf 10 km, wandelvriendelijke rustplaatsen en gelegenheid voor het nemen van een drankje, er zijn ook toiletten op die plekken beschikbaar, coronaregels zijn ook hier van kracht.
Het is raadzaam zelf wat eten/drinken voor onderweg mee te nemen, mocht het op de rustplaatsen te druk zijn.

De route is gemarkeerd met pijlen en linten, bij de inschrijving ontvangen de deelnemers ook een uitgebreide route beschrijving.

Onze sponsor Adventure Store is aanwezig op de startlocatie, hier kunt u terecht voor advies en uw vragen over wandelen en wandeluitrusting. Alle wandelaars ontvangen een
korting bon te besteden bij Adventure Store Helmond.

Het startbureau sluit om 17 uur