Winterwandeltocht 30 januari 2022 vanuit de Djump Deurne

Bij het publiceren van dit bericht zijn de coronamaatregelen tot 14 januari 2022 bekend, houd berichtgeving in de gaten of op 30-01-2022 georganiseerde wandeltochten toegestaan zijn.

 

Op zondag 30 januari organiseert AV-LGD een mooie wintertocht met diverse afstanden vanuit de sportpark De Dreef , Vloeieindsedreef 13, 5733SM in Deurne.
Aangeboden worden tochten vanaf 5 km – 30 km

Alle afstanden starten vanuit de kantine van de club, waar men vooraf aan de tocht een drankje kan doen evenals na de finish.

Inschrijven is mogelijk vanaf 8 uur.
De  5-10 km kan starten tot 14 uur
De 15-20 km tot 12 uur
De 30 km tot 10 uur

De route is gemarkeerd met pijlen en linten, bij de inschrijving ontvangen de deelnemers ook een uitgebreide route beschrijving.

Vanaf het sportpark loopt de korte afstand via het park van Willibrordhaege, de overige afstanden lopen via het Vloeiend richting Liesselse Bossen, de langere tochten gaan via de Astense Aa richting Liessel.
De langste afstand doet de Dennendijkse Bossen aan en via de Galgenberg terug richting Liessel.

Tijdens de tocht zijn wandelaars voor een rustmoment welkom in Sportkantine De Smeltkroes, waar men kan genieten van een warme drank of lekkere soep om daarna de tocht te vervolgen.

Onze sponsor Adventure Store is aanwezig, hier kunt u terecht voor advies en uw vragen over wandelen en wandeluitrusting. Alle wandelaars ontvangen een korting bon te besteden bij Adventure Store Helmond.

Het startbureau sluit om 17 uur