Zeer geslaagde 32e Vescom Halve Marathon

Op zondag 10 september 2017 vond de 32e Vescom Halve Marathon plaats. Met een mooie wedstrijd, prima omstandigheden en ongeveer 500 scholieren aan de start van de Macron Store Deurne scholierenloop en ongeveer 400 deelnemers aan de start van de 5 km IT-Connectie Run, 10 km Hoppenbrouwers Techniek Run, 5 en 10 km Rabobank Business Run en 32e Vescom Halve Marathon, kijkt de organisatie terug op een zeer geslaagd evenement. Een speciaal woord van dank aan de vele sponsors en vrijwilligers die deze dag tot een succes hebben gemaakt! Alle deelnemers bedankt voor jullie deelname. Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer in Deurne. Noteer alvast zondag 9 september 2018 in de agenda. De volgende sportieve uitdaging van AV-LGD staat al weer voor de deur; de 34e DSD Zandboscross op zondag 3 december 2017.

Meer foto’s vindt u hier.